Luihulehden palkinnot 2013

Jälleen yksi lukuvuosi julistetaan Luihulehden osalta päättyneeksi, ja luvassa on huikaisevan jännittävä palkintojen jako! Tällä kertaa palkintojen julistaminen on höystetty Ciarán ”Lahna” O’Dwyerin kommenttiraidalla.

Voittajat saavat uuden tittelin, mainetta ja kunniaa, mutta rahaa on turha tulla kinuamaan. Vaikka kaksi Luihulehden toimittajaa suorastaan kylpee sukunsa rahoissa, Luihulehti on köyhä kuin Weasleyn perhe. Niin että pitäkää ne ruinaukset itsellänne, rahaa ei tipu.

Palkinnot tulevat tässä:

Jälki-istuntojen jääräpäinen jäpittäjä: Ciarán ”se mistä ei jää kiinni on sallittua” O’Dwyer

Voittaja valikoitui kuuden äänestäjän joukosta siten, että neljä äänesti Ciarán O’Dwyeriä, yksi Roy Whittemorea (joka olisi rehellisesti ansainnut tämän palkinnon, mutta Rohkelikoillehan ei palkintoja jaeta) ja yksi Domenica Benettonia. Hei haloo, Domenica Benetton jälki-istunnossa? Jos joku keksii miten se onnistuu, niin ottaa yhteyttä Luihulehteen pikimmiten.

Lahjakas lahna: Ciarán ”pakko ei ole kuin kuolla” O’Dwyer

Tässäkin suhteessa Ciarán O’Dwyer oli ylivoimainen voittaja (kuten monessa muussakin asiassa). Neljä viidestä äänestä meni mahtavalle Ciaránille ja yksi ääni Micha Feltille. Täytyy vähän ihmetellä, millä logiikalla ahkeraakin ahkerampi ja kilttiäkin kiltimpi söpis-puusku Micha Felt olisi Lahjakas lahna. No, onneksi äänestäjät eivät ole koskaan oikeammassa kuin Luihulehden toimitus.

Luotettava luovuttaja: Tara ”uhmaikä” Barell

Tätä palkintoa äänesti vain kolme henkilöä, joista kaksi äänesti Taraa ja yksi Ciaránia. Ei mikään yllätys, että lumotun pullonpyörityksen kuuluisin luovuttaja on Tara Barell. *piiloutuu Luihulehtensä taakse, koska Taran ylimääräinen titteli kirvoittanee muutaman kipakan kommentin*

Mieletön miinusharava: Roy ”mitä, eikö miinuksilla voita tupamestaruutta?” Whittemore

On ilmiselvää, että Roy Whittemore valikoitui tämän tittelin ylivoimaiseksi voittajaksi. Kaikki äänestäjät olivat yhtä mieltä siitä, että Roy on ärsyttävin kaikista…. hetkinen, eihän sitä kysytty vaan miinuksia! No, ihan sama asia. Ainakin voimme vähän kiittää tällä palkinnolla Royta siitä, että Luihuisen tupamestaruus irtosi tänäkin vuonna naurettavan helposti.

Muumioitunut muinaismuisto: Archibald ”homekorva” McGregor

Ei yllätä ketään. Archibald McGregorin museoarvo nousee pilviin. Mutta se idiootti, joka meni äänestämään Ciarán O’Dwyeriä muinaismuistoksi saa maksaa….. siis saa maksun siitä hyvästä! Tervetuloa hakemaan palkintoa Luihulehden toimituksesta! *kaivaa työpöydän alta koulun luutakomerosta varastamansa Puhtolakaisun*

Omituinen outolintu: Anthony ”hamemies” Underwood

No, kukapa ei pitäisi outona poikaa, joka kulkee hameessa. Harmi, koska luulin oikeasti aikoinaan Darianin löytäneen tyttöystävän…. No, aina ei voi voittaa. Kuten ei myöskään Takeo Kamiyama tässä kategoriassa, vaikka tasaista olikin. Fiona Martinkin sai irtoäänen. Mukavaa, että palkinto tuli kuitenkin Luihuiseen. Rohkelikoillehan emme palkintoja jakele muuten kuin säälistä.

Sivistynyt sienifarmari: Jason ”lääkesieniä vain” Lowett

Kuten kaikki tiedämme, sienifarmaus on rohkelikkojen ja tämän ovelan herrasmiehen salaliitto. Jason Lowett vaikuttaa olevan itsekin varsin sienissä toisinaan, joten hän tuskin kasvattaa sieniä vain lääketieteen tarpeisiin. Äänestyksessä menestyivät myös viime vuoden Sienekkäin sieni Darian Bringham, Ciarán O’Dwyer ja Jesse Caine ehdotettuna Jason Lowettin ilkeäksi kätyriksi. Mutta koska kukaan luihuinen ei koskaan syyllistyisi sienifarmaukseen, voittajaksi selviytyi Jason Lowett.

Syrjäyttämätön suklaasyöppö: Lawanda ”omnomnom” Chino

Ylivoimaisella äänivyöryllä armas rehtorimme Chino on vuoden Syrjäyttämätön suklaasyöppö. Caine ei varmaankaan ole onnistunut takavarikoimaan tarpeeksi Chinon suklaita, koska viime aikoina rehtorilla on ollut havaittavissa muutama liikakilo. Tai ehkäpä rehtorimme odottaa lasta? Ehkä rehtorin pitäisi pitää huolta linjoistaan estääkseen tällaiset huhut.

Taianomainen takamus: Imogen ”minullako muka leveä peräsin?!” West

Huvittavaa tässä palkinnossa oli se, että Imogen West oli äänestetyistä ainoa naispuolinen. Ääniä saivat myös Jason Lowett ja Jesse Caine ja… MITÄ P*RHANAA! Se urpo, joka on äänestänyt tähän(kin) Ciarán O’Dwyeriä saa myös pataan…. siis palkinnon! Tervetuloa hakemaan palkintoa Luihulehden toimituksesta! Lahjon yhtä avokätisesti kuin Imogen West kysyttäessä kommentteja tähän maineikkaaseen palkintoon.

Turhan tuima tuliviskiasiantuntija: Archibald ”hömpsyjä jo vuodesta 1939” McGregor

Tuliviskien kruunattu kuningas, kääpäisyydessään arvoisa Archibald McGregor tietää kaiken Ogdenin vanhasta tuliviskistä irlantilaisiin mietoihin viskeihin. Luihulehden haastattelema asiantuntija aloittaa ensi vuonna jo 90:nnen, ei 85:nnen? Ei, sittenkin 75:nnen…. ääh, antaa olla. McGregor on tuliviskitellyt jo niin kauan, ettei varmasti pysy itsekään laskuissa. Hämmästyttävää tässä tuloksessa oli se, että yksi ääni irtosi Tara Barellille kaikista koulun ihmisistä. Hahhah. Yritetty on, mutta viskikielteisempää oppilasta saatte hakea kauan.

Tyrmäävä työmyyrä: Jesse ”työn sankari” Caine

Ah, rakas tuvanjohtajamme Jesse Caine, tuo uupumaton tupapokaalin kiillottaja…. Totta kai me luihuise muistamme häntä työmyyrän palkinnolla näin lukukauden lopuksi, koska onhan sentään hänen ovelan pistepörssinsä… tai siis rehellisen pisteiden jakamisensa tulosta, että Luihuinen on taas tämänkin vuoden tupamestari. Kiitos professori Caine! Tässä äänestyksessä mainittiin ehdokkaina myös Fiona Martin, Imogen West, Lawanda Chino ja Jason Lowett.

Valloittavin vaihto-oppilas: Takeo ”….” Kamiyama

….valloittava…..? Tästä syystä demokratia ei ole kannatettava valtiomuoto. No, ainakin Takeo Kamiyama valloittaa naisten hameenaluset ja hmmmm… tätä tulosta ei kai voi kuvailla sanoin. Äänestäjät ovat tyhmiä ja sitä rataa. Kaikella kunnioituksella. Irtopisteitä tässä äänestyksessä keräsivät myös Chou Komura, Izumi Shiki ja Kanae Satou.

Vulgaari vuosikirja-ahmatti: Jarmo ”jätemylly” Jättiläiskalmari

Ihana lonkeroinen ystävämme, Jarmo Jättiläiskalmari, sai tänä vuonna viimein oman palkintonsa! Kyllä niistä Cainen järveen heittämistä vuosikirjoista ja suklaista ansaitseekin palkinnon, koska mahanpurut ovat varmasti olleet mittaamattomat. Palkintopalleille olivat ehdolla myös Igor Bulgakov ja Jesse Caine.

Makoisin mieskarkki: Rudik ”vaarallinen herrasmies” Romanov

Jaahas, mieskarkki Darian Bringham syrjäytettiin. Eikun hetkinen, se olikin Jesse Caine viime vuonna… Darian oli haiskunhoukutin… no jaa. Mutta kukapa tyttö ei menettäisi sydäntään vaaralliselle miehelle, joka lainaa huppariaan ja tanssii pinkissä balettihameessa. Darian Bringhamkin sai kuitenkin irtopisteitä, samoin viime vuoden mieskarkki Jesse Caine ja jopa Roy Whittemore sai pisteen. Taas täytyy vähän ihmetellä teidän äänestäjien makua, mutta ehkä sen yhden irtoäänen Roylle antoi Aimee.

Hurmaavin haiskunhoukutin: Domenica ”ulkokuori pettää” Benetton

En taida kommentoida tätä mitenkään. Viime vuoden haiskunhoukuttimeen verrattuna Domenica on kyllä erittäin naisellinen, joten ehkä jotain parannusta on tapahtunut. Äänille pääsivät tässä kategoriassa myös Annie Moore ja Imogen West, joka taitaa olla jo vähän liian vanha tällaisen palkinnon saamiseen.

Rakkaat luihut, tässä olivat vuoden palkinnot. Toivottavasti nautitte taas yhdestä juonittelun vuodesta ja vietätte kesän mitä ovelimmissa merkeissä. Syksyllä tavataan taas, ellei jopa aiemmin.

Lipevin terveisin,

Ciaran O’Dwyer

6 ajatusta artikkelista “Luihulehden palkinnot 2013

  1. Caine sanoo:

    Onnittelen Luihulehteä nopeasta toiminnasta palkintojen saralla! Sekä tietysti kaikkia palkinnon saaneita onnekkaita. Ansionne tullaan varmasti muistamaan AM:issa aikojen loppuun saakka! Ja tarjoan nyt myös oman kommenttiraitani, koska minulla ei ole parempaakaan tekemistä (tai siis olisi, kuten esim. AM:in virallinen palkintojenjako, mutta ne tiedostot ovat tällä hetkellä väärässä paikassa…).

    Niin mukava kuin mielettömän miinusharavan titteli varmaan onkin, täytynee herra Whittemorea muistuttaa ensi vuoden alussa siitä, että ei ole tupamestaruuden kannalta yksi ja sama, kerääkö miinus- vai plusmerkkisiä tupapisteitä. Luihuisen tuvanjohtajana täytynee tosin ensin kiittää poikaa hänen tämän vuoden panoksestaan Luihuisen (todennäköisen) tupamestaruuden eteen.

    En valitettavasti enää muista, mitä ääniä itse annoin ja en, ja ehkä näin onkin äänestyssalaisuuden kannalta parempi, mutta olen silti sitä mieltä, että herra O’Dwyerhan on pian valmistuttuaan pelkkä muinaismuisto. Ei kun mitä, meninkö tarjoamaan hänelle mahdollisuutta suorittaa jotain ”edistyneempiä opintoja”? No, jatkakoon lahnailuaan sitten vielä pari vuotta… *väistelee Puhtolakaisua*

    Herra Underwood on varmasti ylpeä siitä, että päihitti jopa valloittavan herra Kamiyaman omituisimman outolinnun kategoriassa. Tietolähteideni mukaan hän olisi myös enemmän kuin mielellään alkanut seurustelemaan viime vuoden haiskunhoukuttimen kanssa muodostaen siten parin, joka hakkaisi kaikessa outoudessaan jopa Luihuisen tämänhetkisen oudon edustuspariskunnan Tara Barellin ja Ciarán O’Dwy- *yrittää väistää taas Puhtolakaisua*

    Olen erittäin ilahtunut siitä, että ikävät yhteydet Luihuisten ja sientenkasvatuksen välillä on nyt vihdoin saatu katkaistua ja voimme ilmiantaa kerralla koko Rohkelikon tuvan sekä herra Lowettin viranomaisille.

    Mitä rehtoria koskeviin perheenlisäyshuhuihin tulee, allekirjoittanut ei ikävä kyllä voi vahvistaa eikä kumota niitä, mutta pitää kuitenkin huomattavan epätodennäköisenä, että neiti Chino olisi jossain töidensä lomassa ehtinyt hankkiutua raskaaksi. Sen sijaan olen melko varma siitä, että kun rehtorilla vihdoin on aikaa tutustua Luihulehden palkintojenjakoon, herra O’Dwyerin on syytä olla jossain erittäin kaukana.

    Vaikka taianomainen takamus saattaisi kuulostaa kovinkin viehättävältä titteliltä, olen myös erittäin tuohtunut kategorian toisesta Luihusta ehdokkaasta. Myös Jesse Cainea äänestäneelle on luvassa palkinto, jos hän ystävällisesti vain ilmoittautuu mahdollisimman pian rehtorin kansliaan.

    En myöskään ymmärrä, miten työmyyrän palkinto kuuluu ei kuulu Chinolle, mutta ehkä sillä on jotain tekemistä sen kanssa, että myyrien tavoin allekirjoittanut viettää suuren osan ajastaan maan alla eli tyrmissä. Luihuisten voitto kuitenkin juontaa enemmän varmaan juurensa herra Whittemoren käytöstapojen puutteeseen kuin ovelaakin ovelampaan pisteidenjakosysteemini, joka… joka on täysin tasavertainen kaikkia tupia kohtaan.

    -Caine

  2. Abigail Cheshire sanoo:

    Niin, ja kukaan ei äänestänyt rumaa, vanhaa Abigailia edes taianomaisimmaksi takamukseksi saatika sitten hurmaavimmaksi haiskunhoukuttimeksi. Ei, vaan eräs petturi-parantaja äänesti molempiin kategorioihin jotain punapäistä ex-auroria varmaan viisikymmentä kertaa! Vaikka Abigailkin on punapää! *parkuu ja juoksee sen jälkeen lukittautumaan kesälehden toimitukseen* Vaadin, että Lowett testataan lemmenjuoman varalta! Se olisi ainoa järkevä selitys…

  3. Anthony Underwood sanoo:

    Ei sillä, että minua kiinnostaisi tai olisin otettu tyttöystävämaininnasta tai mitään, mutta olisiko Luihulehdellä antaa Darianin osoitetta, kun edes Bilko ei ilmeisesti tiennyt, missä koulun oppilasarkistoja säilytetään? Tai voisiko Ciarán ehkä jotenkin puhua hänet jäämään vielä koululle pariksi vuodeksi? *häälyy Luihulehden toimituksen ovella tutkaillen kengänkärkiään*

  4. Tara-melkein-16-vuotias-EI-uhmaikäinen sanoo:

    Vai niin! Että sellaista on minun selän takanani puuhailtu, ilmeisesti ei kannata pitää AM-taukoa millään muotoa. Sääli, olin todellakin tauon tarpeessa. Kuitenkin minun on heti alkuun sanottava, etten äänestänyt Ciaránia Taianomaisen takamuksen saajaksi. Vaikka hyvä idea, miksen sitä aikaisemmin tajunnut…

    Olin melkein unohtaa ne kommentit, jotka minun oli tarkoitus kivahtaa, mutta taidan jättää ne Ciaránin kuultavaksi myöhemmin. Muidenhan niitä ei tarvitse kuulla, eihän? Olen kyllä helpottunut, etten loukkaantunut ihan sydänjuuriani myöten, mitä hieman pelkäsin. Ne ovat olleet kovalla koetuksella, eivätkä sitä enempää kaipaa. Viime vuoden palkinto kyllä osui aivan oikeaan osoitteeseen! Lisäksi olen melkein järkyttynyt kiertoilmausten määrästä.

    *menee nurkkaan mököttämään professori Cainen kommentista* Vai että outo… kukahan tässä se outo on…

  5. Domenica Benetton sanoo:

    Ai Kamiyama valloittaa naisten hameenaluset? Jos siitä olisi ollut palkinto jaossa, Roy olisi sen voittanut mennen tullen ja useasti.

  6. […] kävi Taianomainen takamus -palkinnolle (ja jollei muista, viime kevään palkinnot löytyvät täältä). Asialle ei nyt kyllä mahda mitään, mutta tämä palkinto taitaa mennä itseoikeutetusti samaan […]

Jätä kommentti