Luihulehden palkinnot 2014

Kuten kaikki ovat kenties jo havainneet, lukuvuosi on lopussa. Koko vuoden oppilaat (tai ainakin korpinkynnet) ovat ahertaneet parhaansa mukaan hyvien arvosanojen toivossa ja nyt olemme vihdoin päässeet kaikki kesäloman viettoon. Ja luvassa on tietekin jo perinteeksi muodostunut Luihulehden palkintojen jako, joka suoritetaan tänä vuonna vailla lukijaäänestystä, sillä Luihulehden yhteiskuntatyöryhmän mukaan demokratia ei toimi. Siispä pidemmittä puheitta, vuoden 2014 palkinnot selityksineen!

Poikkeuksellinen peräsin:

Luultavasti jokainen muistaa, miten vuosi sitten kävi Taianomainen takamus -palkinnolle (ja jollei muista, viime kevään palkinnot löytyvät täältä). Asialle ei nyt kyllä mahda mitään, mutta tämä palkinto taitaa mennä itseoikeutetusti samaan osoitteeseen. Luihulehti toivottaa onnea professori Imogen Westille sekä tästä hyvin ansaitusta palkinnosta, että vaipanvaihdosta selviytymisestä.

Röyhkein rohkelikko:

Mietitäänpäs hetkinen. Sanat röyhkeä ja rohkelikko samassa lauseessa? Tarvitseeko tässä esittää suurempia pohdintoja. Eiköhän Roy Whittemore ole tämän palkinnon selvä saaja. Kyseinen lurjus suorastaan dominoi rohkelikkojen röyhkeystilastoa, ainakin Luihulehden tilastotyöryhmän mukaan.

Herttainen huispauskapteeni:

Kuten kaikki tiedämme, luihuisille ah-niin-rakas Ciarán O’Dwyer on lähtenyt keskuudestamme avarammille huispauskentille, nimittäin Kanadan huispausliigaan. Tekisi kovasti mieleni kruunata hänet tämän palkinnon saajaksi, onhan hän kaikin puoli nerokas. Kuitenkin, hänen paikalleen Luihuisen tupajoukkueen kapteeniksi nousi lähes yhtä nerokas Darian Bringham, joka on vähintään yhtä loistava ihminen ja oiva palkinnon saaja.

Käsittämätön kännikala:

Olen kuullut juoruja niin rohkelikkojen kuin puuskupuhienkin tekemisistä, mutta mikään niistä ei vedä vertoja rakkaan taikuuden historian professorimme juomatavoille. Paljon onnea, professori Archibald McGregor ja skotlantilaiset tuliviskit!

Kerrassaan koominen koomaaja:

Tylypahka AM on ollut kuluvan lukuvuoden aikana ennennäkemättömän kooman vallassa. Tämän palkinnon jakaminen tuottaa siis suurta tuskaa, sillä jäsenistössä on huomattava määrä ansioituneita koomaajia. Ehkä kuitenkin suurin kooma (ainakin aseman huomioon ottaen) on rakas ja aina yhtä ihastuttava rehtorimme, Lawanda Chino! Harmi, että niinkin ansioituneet koomaajat kuin Darian Bringham ja Ciarán O’Dwyer jäävät nuolemaan näppejään.

Tomera tuvanjohtaja:

Kaikkihan sen tietävät, että Rohkelikon tuvanjohtaja professori McGregor panostaa ainoastaan tuliviskeihinsä ja Korpinkynnen professori Chino ainostaan suklaavarastoihinsa. Puuskupuhin tuvanjohtaja, professori Cheshire, kenties panostaisi myös tuvanjohtajansa tehtäviin, jos yksityisasioiltaan ehtisi. Kyllähän jokainen tietää, että serkun miehen kaiman kissan ristiäiset ovat Cheshirelle Puuskupuhin tuvan asioita tärkeämpiä. Näinollen palkinto taitaa kyllä nyt mennä selkeästi Luihuisen yksinkertaisesti loistavalle tuvanjohtajalle, Jesse Cainelle!

Parahultainen pariskunta:

Hohohohoo! Tätä palkintoa on odotettu lähes yhtä paljon kuin professori McGregorin tuntien päättymistä. Ehdokkaita tähän palkintoon on niin pitkä lista, että en nyt viitsi lähteä kaikkia luettelemaan. Luihulehden toimitus tuli kuitenkin yksimielisesti siihen päätökseen, että palkinto jaetaan pariskuntien Jason Lowett ja Imogen West, Jason Lowett ja Abigail Cheshire sekä Jason Lowett ja Jesse Caine kesken. Onnea kaikille voittajapariskunnille!

Makoisin mieskarkki:

Kaikkein legendaaristen palkintojen aika. Kerrottakoon ensinnäkin, että makoisimman mieskarkin palkinnon ovat ennen tätä vuotta voittaneet Jesse Caine ja Rudik Romanov. Rima on siis varsin korkealla, mutta toisaalta Tylypahka AM on täynnä toinen toistaan makoisampia miesihmisiä. Toimitus joutui tekemään vaikean valinnan, mutta päätyi lopulta Luca Whistleriin, joka on ennustuskykyjään hyödyntäen kietonut lukemattoman monen nuoren neidon pauloihinsa. Onnea Luca!

Hurmaavin haiskunhoukutin:

Viimeisinpänä, vaan ei vähäisinpänä vuoden odotetuin palkinto. Viime vuosien haiskunhoukuttimiahan ovat Darian Bringham ja Domenica Benetton. Vaikka erityisesti Benetton onkin yhä lukuisien miespuolisten oppilaiden mieleen,  Luihulehden toimitus haluaa kuitenkin tapojensa mukaisesti toimia tasapuolisesti ja siksipä palkinto jaetaan tänä vuonna aivan uudelle taholle. Tänä vuonna palkinto menee (ainakin Luca Whistlerin mukaan) aina yhtä ihastuttavalle Annie Moorelle! Älkääkä kysykö, miksi voittaja ei ole luihuinen.

Loppuun todettakoon vielä, että Luihulehti toivottaa sydämmellisesti onnea kaikille palkinnon saajille. Muistakaa käyttäytyä myös tulevana lukuvuonna palkintojen arvoisesti! (Lahjuksia voi tavanomaiseen tapaan toimittaa toimitukselle niin puhtaana käteisenä kuin muinkin keinoin.)

Kirjoittanut: Bilko Vuggora

Jätä kommentti