Ystävänpäivän spesiaali: Luihulehden naisraati valitsee suosikkitakamuk…. suosikkiopettajansa!

(Tuttu Luihulehden naispaneelin aloitustunnari lähtee soimaan ja valot syttyvät studioon, jossa istuu kolme velhoa. Studion keskelle on tuotu perinteisen panelistien pöydän sijaan opettajanpöytä.)

COD: Hyvät naiset ja herrat…

LW: Erityisesti naiset!

COD: Tervetuloa takaisin Luihulehden naispaneelin pariin! Tarkoituksenamme oli lähettää joulutanssiaisten yhteydessä naispaneelin spesiaalijakso, mutta valitettavasti meillä oli lähetyslupaongelmia. Nyt ongelmat on kuitenkin selätetty ja pääsette seuraamaan hengästyttävän jännittävää kilpailua koulun naiskauneudesta!

LW: Tämän ystävänpäiväpaneelin tarkoitus on auttaa niitä henkilökunnan miespuolisia jäseniä, jotka palavat halusta löytää itselleen elämänsä naisen! Tai, miksei tämä koskisi oppilaitakin, sillä onhan opettajakunnastamme suuri osa varsin nuorta ja hehkeää.

COD: Ja arvoisaa professori McGregoria lainaten, ikähän ei ole este, vaan pelkkä hidaste.

LW: Aivan. *nyökyttelyä* Muistakaa kuitenkin, että osa kauneudesta on edelleen sisäistä, ja tässä paneelissa puutumme pelkkään ulkonäköön.

COD: *nyökkää* Näinpä. Mutta siirtykäämme eteenpäin panelistiemme esittelyyn. *kääntyy oikealla istuvan blondin komean nuorukaisen puoleen* Aivan ensimmäiseksi annetaan raikuvat aplodit Tylypahka AM:in aluminille Luca Whistlerille, joka tunnetaan koululla varsinaisena sydämensärkijänä! Ei ole montaakaan yksilahkeista, joka ei olisi joskus huokaillut tämän naisasioiden ammattilaisen perään.

LW: *hymyilee hurmaavasti kameraan ja vilkuttaa yleisölleen*

COD: *kääntyy katsomaan vasemmalla puolellaan istuvaa, kuuluisan näyttelijän Leonard di Capricornin naamariin sonnustautunutta panelistia* Toisena kanssapanelistinani täällä on Luihulehden uuden sukupolven edustaja, Aaron Dostilow. Toivotetaan hänetkin tervetulleeksi aplodein!

AD: *nyökkää kameralle tervehdykseksi*

COD: Minun nimeni on, kuten useimmat jo varmasti tietävätkin, Ciarán O’Dwyer. Olen täällä juontamassa paneelia siitä yksinkertaisesta syystä, että minut pyydettiin tänne pitkän Luihulehti-kokemukseni vuoksi. Mutta ei huolta arvoisat katsojamme, en tunnusta tässä paneelissa minkään tuvan värejä, vaan edustan ennemminkin koulumme henkilökuntaa.

Ja mikä olisikaan parempi paikka edustaa henkilökuntaa kuin naispaneelin spesiaalijakso, jossa keskitytään koulun henkilökunnan kaunottariin! Seuraavaksi arvioimme koulun henkilökunnan jäsenet yksitellen. Ihanat ehdokkaamme on listattu sukunimen mukaan aakkosjärjestyksessä. Aaron, onko sinulla lista?

AD: *ottaa pöydältä listan ja nostaa sen näkyville*

LW: Toivottavasti tällä kertaa ilman lisäyksiä…? Professori Caine ja parantaja Lowett eivät valitettavasti ole naisia, vaikka heillä pitkät hiukset onkin.

AD: Hah hah, tosi hauskaa Whistler. *kuulostaa happamalta* …voimmeko jo aloittaa? Meillä on tässä listassa ensin professori Castillo. *osoittaa listaansa keskisormella*

Ehdokas numero 1: Esmercan Castillo (lento ja huispaus)

COD: Mutta Aaron, professori Castillohan on sairaslomalla! Joko unohdit, että minä olen koulun nykyinen lennon ja huispauksen opettaja?

AD: Oho…. sori. En käy huispaustunneillasi. *yliviivaa Castillon* Mitenkäs nämä kuolleet?

LW: Ei kai Castillo nyt vielä ole kuollut? Vai tarkoitatko sitä muodonmuutosten opettajaa, mikä hänen nimensä taas olikaan…? Hänhän on jo aika vanha.

AD: E-ei, kun tarkoitin aaveita! Ja…..tuota… en laittanut sitä kalk— siis en laittanut muodonmuutostenkaan opettajaa listaan.

COD: *pidättelee naurua* No joo, jos ei oteta aaveita ja…. luulen että muodonmuutosten opettajakin on vähän poissa laskuissa. Kaikella kunnioituksella arvoisan professorin korkeaa ikää kohtaan. Kuka sinulla on siinä listalla seuraavana?

Ehdokas numero 2: Abigail Cheshire (numerologia, muinaiset riimut, Puuskupuhin tuvanjohtaja)

LW: Ah, herttainen professori Cheshire! Paljonkos hänellä olikaan taas ikää..?

AD: *vilkaisee listaansa* 29 vuotta. Hän täyttää toukokuussa 30.

LW: Vielä kolmannella vuosikymmenellä! Näyttää kyllä kovasti ikäänsä nuoremmalta. Ehkä sen takia, että hän ei ole kovin muodokas…? Se on vähän harmi. Mutta sievähän hän on, totta kai! Hymy pukee naisia aina hyvin. Ihme, ettei hän ole vielä varattu. Annan 7/10.

COD: *naurahtaa* No kyllä hänen biologinen kellonsa selvästi tikittää. Ahkerista yrityksistä huolimatta professori Cheshireä ei ole juuri onnistanut. Luihulehti on muistaakseni palkinnut professori Cheshiren Intohimoiseksi Ikisinkuksi viime vuoden palkintojenjaossa. Syystä tai toisesta hän näyttää jäävän aina ilman miestä.

LW: Voi raukkaa! Toivotaan, että hän löytää elämänsä miehen pian! Mitä mieltä olette, arvoisat kanssapanelistit?

COD: Hmmmm, antaisin 6/10. Professori Cheshire on varsin sievä ja herttainen, mutta rehellisesti sanottuna arvostan sitä, että saan itsekin suunvuoron. *ei uskalla antaa korkeampia pisteitä, koska pelkää joutuvansa itse aviomieskandidaatiksi*

LW: Ei ihme, että seurustelet Taran kanssa.

COD: *kulmien kohotus kommentille* Entä Aaron? Sinähän pidit punaisista hiuksista?

AD: *on korjaavinaan naamariaan keskisormella* …onhan hän tosiaan sydämellinen, ja…. öö, no, opettajista siedettävimpiä. Annan 8/10.

Ehdokas numero 3: Lawanda Chino (rehtori, Korpinkynnen tuvanjohtaja)

COD: Seuraavaksi meillä onkin tässä arvoisa rehtorimme Lawanda Chino. Mitä olette mieltä hurmaavasta rehtorittarestamme? *vilkaisee merkitsevästi kanssapanelisteihinsa, koska jos tulee liian matalat pisteet, lähetyslupa voi olla taas vaakalaudalla*

LW: No ei häneltä ainakaan tahtoa puutu! Rehtori Chino on tunnettu rautaisesta otteestaan koulun asioihin, mutta vaikka hän on varmaan ihan hyvä rehtori, minusta hän on vähän liiankin tiukkapipoinen naisystäväksi. Hänen kanssaan voisi olla todella vaikea elää! *ei selvästi ajattele lähetyslupaongelmia*

COD: Mutta jos keskitytään ulkonäköön…?

LW: Ah aivan, hyvä pointti. Mutta luonnekin liittyy ulkonäköön siksi, että tiukkapipoisuus vähentää hymyilyä! Rehtori Chino kaipaisi enemmän hymyä! Tiedättehän, hymy pukee naisia paremmin kuin tyylikkäinkään vaate. Mutta se täytyy rehtorin eduksi sanoa, että hänen hiuksensa ovat aina nätisti! Vaatteet ovat usein turhankin asiallisia, koska liika asiallisuus karkoittaa miehiä. Se kertoo omistautumisesta työlle, ja eihän kukaan mies nyt haluaisi kilpailla työn kanssa.

COD: ….paitsi parantaja Lowett.

LW: No professori West onkin vähän poikkeuksellinen. Mutta palataan siihen myöhemmin! Jos puhutaan rehtori Chinosta, antaisin 5/10. Aaron?

AD: Tuota…. 6/10. *hyvin epävarma äänensävy, koska ei oikein tiedä, voiko rehtorille antaa niin matalia pisteitä*

COD: Ja minä annan 8/10. Kukapa ei valloittavasta rehtoristamme pitäisi! *lipevä hymy, koska haluaa pitää lähetyslupansa*

Ehdokas numero 4: Kacey Everett (itsepuolustus)

COD: Aloitetaan vaihteeksi Aaronista. *viittaa puheenvuoron naamariin sonnustautuneelle panelistille*

AD: Öh, no jos on pakko sanoa…. niin, tuota…. 3/10.

LW: *nyökkäilee* Joo-o, taas tämä sirot naiset liian isoissa vaatteissa -kompleksi. En voi olla oikein eri mieltä Aaronin kanssa. Professori Everett ei oikein taida olla naisraatimme kärkeä. Neiti Everett olisi varmasti todella sievä, jos meikkaisi vähän ja pukeutuisi harkitummin!

AD: …en oikein usko.

LW: *kysyvä katse*

AD: Whistler, oletko ikinä ollut hänen tunneillaan…?

LW: En, mutta haluaisin! Hän näyttää pitävän huolta fyysisestä kunnostaan! Harmi, että valmistuin, ennen kuin hänet palkattiin.

AD: Tuota… en oikein usko, että haluaisit käydä hänen tunneillaan. Hän on…. miten sen sanoisi….

LW: *entistäkin kysyvämpi ilme*

AD: …kahjo bimbo….?

COD: *ei enää pysty pidättelemään nauruaan vaan hajoaa toteamukselle täysin* Kauniisti sanottu, Aaron.

AD: *mököttää*

COD: Onhan neiti Everett kyllä kieltämättä melko erikoinen. *nyökyttelee selvittyään naurunpuuskasta* Häntä taitaa kiinnostaa enemmän zombiapokalypsi, eikä hän zombeihin verrattuna näytä kovin pahalta vaihtoehdolta. Annan 5/10. Luca?

LW: Mmm, minä annan 6/10. Haluaisin edelleenkin hänen tunneilleen, koska hän on melko sievä, vaikkei panostakaan ulkonäköönsä.

Ehdokas numero 5: Dervila O’Connell (kirjastonhoitaja)

LW: Oh, sievä kirjastonhoitajamme!

AD: Jonka syntymäpäivä näytti olevan eilen. *silmäilee listaa* Hän on syntynyt 13.2.1987.

LW: Ai niin nuorikin vielä! Oikein paljon onnea ihanalle kirjastokaunottarellemme! *silmänisku kameralle*

COD: Juu, oikein suuret onnittelut neiti O’Connelille. Ja Luca, hän on sinua kymmenisen vuotta vanhempi.

LW: No mutta eihän se haittaa! Sanoit itsekin, että ikä ei ole este, vaan hidaste! Ja hän on nuorempi kuin rehtori Chino ja professori Cheshire, eikö niin? Hän on varmaan yksi nuorimmista henkilökunnan jäsenistä sinun ja professori Cainen jälkeen.

COD: No joo, totta. Ja hänellä on punaiset hiukset! Annetaanpa punaisiin hiuksiin erikoistuneen spesialistimme Aaron Dostilow’n aloittaa arviointi. *kääntyy maireasti hymyillen Aaronin puoleen*

AD: *naamarin takaa ei näy murhanhimoista mulkaisua, mutta jäsenlistan ryttääntyminen kertoo reaktion* ….no, ehkä minä sitten aloitan, kun…. juontaja O’Dwyer tuskin on paljon homehtunut opiskeluaikanaan kirjastossa. *lievästi hapan äänensävy* Minusta neiti O’Connel on… öh…. kiinnostavan näköinen ja pukeutuu hyvin. Annan 8/10.

LW: Aivan, neiti O’Connelin punainen huulipuna lisää mukavasti dramaattisuutta ja sopii aina loistavasti hänen hiustensa väriin! Hän on myös sopivan naisellinen ja pukeutuu oikein sieviin mekkoihin. Eriväriset silmät ovat myös mielenkiintoinen yksityiskohta! Hän näyttäisi todella hyvältä korkokengillä! Annan neiti O’Connelille 9/10. Hän ei ehkä ole luontaista lumoojatyyppiä, mutta neiti O’Conellilta ei puutu tyylitajua.

COD: Mm, taidan peesata punatukkaeksperttiämme Aaronia ja antaa 8/10.

Ehdokas numero 6: Danielle Skybird (kotitalous)

AD: En tiennyt, että meillä on kotitaloudenkin tunteja.

LW: Mitä, ja minä en tiennyt, että meillä on intialainen opettaja, joka pukeutuu intialaiseen sariin!

AD: ….hän ei oikeastaan ole intialainen. *huomauttaa lukiessaan listaa* Neiti Skybird on kotoisin Yhdysvalloista. Hän on kyllä työskennellyt Intiassa joskus aiemmin.

COD: *virnistää* Hyvää taustojen selvittämistä tietotoimistolta. Kuulin, että hänen suvussaan on jopa vähän veelaa.

LW: Ooh, ei ihme, että hän on niin kaunis! Silmät ovat lumoavat! Ja sari on tosi kiinnostava etninen asuvalinta. Minun on varmaan pakko antaa tällaiselle kaunottarelle 9/10.

AD: …joo minä annan 8/10 pistettä.

COD: Ja täältä 7/10. Intialaiset vivahteet ovat vähän liiankin erikoinen valinta minulle.

Ehdokas numero 7: Imogen West (pimeyden voimilta suojautuminen)

LW: Haa! Taianomainen takamus vuosimallia 2013 ja Poikkeuksellinen peräsin vuosimallia 2014! Neiti Westissä on ehdottomasti niitä muotoja, mitä olen koko paneelin ajan kaivannut! Ehdottomasti 10/10.

COD: Totta tosiaan, professori West on ollut Luihulehden lukijoiden kestosuosikki jo vuodesta 2013. Olemme saaneet useita kirjeitä siitä, kuinka oppilaat kertovat neiti Westin pitävän mielenkiintoisia tunteja.

LW: Aivan! Totta puhuen en muista kyllä sisällöstä paljon mitään, mutta neiti Westiä (ja hänen takamustaan) oli aina ilo seurata!

COD: Ja neiti West tuntuu olevan erityisesti koulumme rohkelikkojen suosiossa, sillä toimittajamme Bilko Vuggoran kirjoittamassa Taianomaisessa takamusanalyysissä (19.6.2013) jopa Roy Whittemore oli kommentoinut professori Westiä varsin myönteisesti.

LW: Tarkoitat varmaan professori Westin ”päheää perää”?

COD: Kyllä! Minäkin antaisin professori Westille jopa 9/10 pistettä. Ja eihän kukaan professori Westin tunneilta edes halua lintsata, eihän, Aaron?

AD: ….öö, ei kai. *ei itse uskalla lintsata, koska professori West tunnetaan läsnäolonatsina*

COD: Tässä vaiheessa lukijoillemme tiedoksi, että harmittavaa kyllä, professori West on varattu.

LW: Mutta eihän varattuus ole este, vaan pelkkä hidaste!

COD: Joka tapauksessa, luulen, että meillä on voittaja tässä. Aaron, annatko vielä pisteesi?

AD: Öö, joo. Tuota… 9/10. *ei uskalla antaa matalampia pisteitä, koska professori West voisi vaikka suuttua*

 

COD: Mainiota! Siinä oli viimeinen ehdokkaamme, eli ystävänpäivän naispaneeli on saatu päätökseeensä. Tulokset näyttävät aika selviltä, joten julistamme henkilökunnan kiistämättömäksi kaunottareksi professori Westin takamuksen… tai siis, professori Westin!

LW: *ahkeraa nyökyttelyä* Luihulehden naisraati toivottaa täten oikein sydämellistä ystävänpäivää kaikille lukijoillemme! Älkää unohtako kysyä minulta iskurepliikkejä, jos olette ystävänpäivädeittiä vailla!

(Lopputunnusmusiikki lähtee soimaan, ja valot studiossa pimenevät.)

 

COD: *kuiskaten* Hei, olihan meillä varmasti kaikki listassa? Minusta tuntuu, että joku jäi puuttumaan.

AD: Tuota…. luulen niin.

LW: Hei, entäs Renee Park?

COD: Oho! Totta, professori Park puuttuu!

AD: M-mitä, luulin että hän on mies! Reneehän on miehen nimi.

COD: Etkö sinä koskaan käy tunneilla….?

AD: E-en ole ollut jästitiedossa kertaakaan! Älkää minua syyttäkö!

(Äänet käännetään pois päältä ja show päättyy.)

 

Avainsanat: , , , ,

Jätä kommentti